brud_i_Firenze01

Styled: En brud i Firenze

Inspirert av Firenze selv ble denne stylede photoshooten til, i alt fra brudens gyldne make-up og elegante brudekjole, til nostalgiske invitasjoner og romantiske gjestegaver.

http://juicebeatsphotography.com

Styled photoshoot – barfot i vintage brudekjole

Fra Juicebeats Photography kommer denne herlige avslappede photoshooten: med bare føtter, en vakker blondebrudekjole og 50-talls inspirert hår får disse bildene oss til å tenke på det uformelle bryllu

Utdrikningslag

Glamorøst utdrikningslag

Michelles utdrikningslag ble arrangert 2 dager før bryllupet, på Magnolia Hotell i Houston. Med god mat og drikke, spill og gaver ble bruden gjort stas på, før ferden gikk videre i partybussen.

Bohemsk bryllup

Styled photoshoot – Bohemsk og sommerlig

Det er ikke så mange som behersker kalligrafi, men de som gjør det skaper kunstverk av ord – bare se på disse invitasjonene! Oppdekningen i hvitt, gull og rosa passer perfekt til det sommerlige

Styled Bridal shoot

Styled: Sydlandsk bryllupsinspirasjon

I dag slår vi til med noe utenom det vanlige – et stylet photoshoot med sydlandsk “flair”. Fotograferingen fant sted på Hacienda Enriqueta, av Vannessa Vargas Photography.

Tørke brudebukett

Slik tørker du brudebuketten

Mange bruder legger mye tid, omtanke og penger i brudebuketten sin – og ønsker å beholde den som et minne om den store dagen.

styled_bryllupiskogen

Styled: Romantisk utendørs bryllupsinspirasjon

Fra det superromantiske bordet dekket med kaker og desserter, til detaljer som den søte og sommerlige brudebuketten er denne stylede photoshooten fra L´Estelle Photography en fest for sansene.