Våre favoritter: Vakre boleroer til brudekjolen

En enkel brudekjole kan gjøres romantisk og sofistikert, bare ved hjelp av en bolero. Boleroer kommer i flere materialer og utførelser – blonder, chiffon, silke, tynn bomull eller til og med ull og imitetsskinn for kaldere dager.

Forsøk å finne en bolero i en farge så tett opp mot kjolen som mulig for en helhetlig look, alternativt kan du gå for en i en annen farge som du matcher med brudebukett og/eller sko. Vi har plukket ut noen favoritter til din inspirasjon – hvilken liker du best?

Dette bryllupssjalet med alpakkaull fra nettbutikken AVAGANTE er ikke egentlig en poncho, men vi tar den med likevel. Sjalet er ikke bare pent, men varmer veldig godt på grunn av den kløkfrie alpakka-ullen, perfekt for norske brylluper.

Blondebolero med vakkert mønster og bare skuldre fra Angelikaliv

Bolero til brudekjole

Romantisk chiffonbolero med korte ermer fra FoldedRoses
Bolero til brudekjole

Spesiell bolero i sateng med chiffonermer:

Enkel bolero med korte ermer som passer til de fleste kjoler:

New-LACE-Wedding-Jacket-Bolero-Bridal-Dress-Accessory-Stock-White-Ivory

Hva med en bolero i kontrastfarge? Som denne i en nydelig mintgrønn farge fra uptodatefashion.

mintbolero

Lett og luftig bolero som passer til de fleste kjoler:

Bryllupssjal

    

Comments are closed.