Styled photoshoot – Bohemsk og sommerlig

Det er ikke så mange som behersker kalligrafi, men de som gjør det skaper kunstverk av ord – bare se på disse invitasjonene! Oppdekningen i hvitt, gull og rosa passer perfekt til det sommerlige bryllupet. Bruden har en tykk flette og blomsterkrans, samt en diger bukett – slik de var før i tiden. Bildene av denne stylede photoshooten er tatt av Milton Photography:

Styled Photoshoot styled photoshoot bryllup 01 styled photoshoot bryllup 02 styled photoshoot bryllup 03 styled photoshoot bryllup 04 styled photoshoot bryllup 05 styled photoshoot bryllup 06 styled photoshoot bryllup 07 styled photoshoot bryllup 08 styled photoshoot bryllup 09

Fotograf:  Milton Photography//Blomsterdesigner: Akiko Floral Artistry Inc.//Event Designer: Birds & Honey//Kalligrafiker:Cass Deller Design //Brudekjole: Delica Bridal House//Utstyrs-utleie Special Event Rentals//

    

Kommenter denne artikkelen