Styled: Et fargerikt bryllup i gult, rosa og turkis

Vi synes alltid det er gøy når vi får inn brylluper, eller som i dette tilfelle en stylet photoshoot, med uvanlige detaljer eller fargekombinasjoner. I Norge velger vi ofte hvitt i kombinasjon med enten sart rosa, fersken eller lilla – og dagens fargesprakende bidrag fra Andie Freeman Photography er ikke for den lettskremte. For den som ønsker en avslappet og fargesterk stil heller enn formelt og nedtonet derimot, er dette den perfekte inspirasjon:

fargerik_bryllupsinspirasjon01 fargerik_bryllupsinspirasjon02 fargerik_bryllupsinspirasjon03 fargerik_bryllupsinspirasjon04 fargerik_bryllupsinspirasjon05 fargerik_bryllupsinspirasjon06 fargerik_bryllupsinspirasjon07 fargerik_bryllupsinspirasjon08 fargerik_bryllupsinspirasjon09 fargerik_bryllupsinspirasjon10 fargerik_bryllupsinspirasjon11 fargerik_bryllupsinspirasjon12 fargerik_bryllupsinspirasjon13 fargerik_bryllupsinspirasjon14 fargerik_bryllupsinspirasjon15

Fotograf:  Andie Freeman Photography//Duker og andre tekstiler: Barron’s Rental Center//Blomsterdesigner: Bud and Bloom//Bryllupskake: Classic City Confections//Brudekjole: High Maintenance//Video: Image Media Works//Gjestegaver: Kate Aspen//Kjoledesigner: Sherri Hill//Invitationsdesign :Southern Sophistication Designs//Selskapslokale:The Barn on Belmont//

    

Kommenter denne artikkelen