The Great Gatsby – Bryllupsinspirasjon med drama & glamour

Vi er utrolig glade over å kunne dele denne omfattende, Great Gatsby /1920-talls inspirerte phtotoshooten med deg! Fra lekre kjoler, hårpynt og smykker, til bordoppdekning og bryllupsinvitasjoner. Vi runder av med  budoir-inspirasjon til den private delen av bryllupsfeiringen. Alle bildene er tatt av dani fine photography – bla deg igjennom og la deg forføre av denne glamorøse, dramatiske og lekne stilen som aldri går av moten!

great gatsby bryllup 02 great gatsby bryllup 03 great gatsby bryllup 04 great gatsby bryllup 05 great gatsby bryllup 06 great gatsby bryllup 07 great gatsby bryllup 08 great gatsby bryllup 09 great gatsby bryllup 10 great gatsby bryllup 11 great gatsby bryllup 12 great gatsby bryllup 13 great gatsby bryllup 14 great gatsby bryllup 15 great gatsby bryllup 16 great gatsby bryllup 17 great gatsby bryllup 18 great gatsby bryllup 19 great gatsby bryllup 20 great gatsby bryllup 21 great gatsby bryllup 22

Fotograf:  dani. fine photography//Lys: Audio Media Solutions//Stylist:Beth Chapman //Hårstylist:Melanie Dias of Larissa Lake Makeup Artist//Makeup Artist:Stephanie Loulakis of Larissa Lake Makeup Artist//Kakedesigner: A Little Imagination Cakes//Modell: Anastasia Mikhaleva of John Casablancas//Annet: Beneath the Gown//Slår og hårpynt: Bijou Van Ness//Modell:Brandon Dutch of John Casablancas//Motedesigner: Carolina Amato//Linens and Coverings: CLOTHCONNECTION//Floral Designer: Datura: a Modern Garden//Forloverkjoler: Donna Morgan//Papir-rekvisitter: Essentials//Kjoledesigner: Ivy and Aster//Modell:Jake Bodmer of John Casablancas//Modell:Kelsey Sidell of Maggie Inc//Makeup Artist: Larissa Lake Makeup Artist//Modell: Lexa Gluck//Smykker:Maria Elena Headpieces//Kjoledesigner:Rivini//Film og video: Summerwind Wedding Films //Selskapslokale::The Society Room of Hartford //Smykker:The Something Old Collection//Kjoler: The White Dress by the shore//Kjoler: Tova’s Vintage Shop//Herretøy:Valentino Tailors //Invitationsdesigner: Hartford Prints!//

    

Kommenter denne artikkelen