Vakre brudebuketter til vinterbryllup

Om du vurderer et vinterbryllup og lurer på hvilken brudebukett du skal ha, er mulighetene mange. Det er selvfølgelig ingen ting i veien for å velge en ferskenfarvet brudebukett om det er vinter – men ønsker du å ha et vintertema på bryllupet ditt, kan et tips være å bruke for eksempel mye grønt og hvitt i buketten. Noen velger å inkorporere elementer som kongler i vinterbuketten sin, eller små julekuler om det er et julebryllup. Da vi fikk tilsent bildene av disse vakre brudebukettene med vintertema, var vi ikke i tvil om at vi ønsket å publisere dem. Vi har enda ikke greid å velge oss én favoritt, men det gjør kanskje du?

Brudebuketter til Vinterbryllup

Foto: Warmphoto

Brudebukett vinter

Foto: Valerie & Co Photographersbrudebuketter_vinter02 brudebuketter_vinter03 brudebuketter_vinter04 brudebuketter_vinter05

Foto: Warmphoto

    

Kommenter denne artikkelen