Bohemsk luksusinspirasjon – bryllup

Gull og hvitt så langt øyet kan se – og en kjole med de vakreste broderier du kan tenke deg. Kan det bli bedre? Denne stylede photoshoten fra Andie Freeman er en fest for øyet, med nøye planlagte detaljer og samstemte farger. La deg inspirere av fargene, av blomstene i tekoppene, av de gamle tingene som er brukt som pynt – eller den glamorøse kaken.

bohemsk_luksus_bryllup02 bohemsk_luksus_bryllup03 bohemsk_luksus_bryllup04 bohemsk_luksus_bryllup05 bohemsk_luksus_bryllup06 bohemsk_luksus_bryllup07 bohemsk_luksus_bryllup08 bohemsk_luksus_bryllup09 bohemsk_luksus_bryllup10 bohemsk_luksus_bryllup11 bohemsk_luksus_bryllup12 bohemsk_luksus_bryllup13 bohemsk_luksus_bryllup14 bohemsk_luksus_bryllup15

Fotograf:  Andie Freeman Photography//Makeup Artist: Elijana Cosmetics//Event Designer: Greg Hall and Company//Konditor: Holly’s Cakes LLC//Film: Image Media Works//Modell :Nickie Black//Invitationsdesign:Plainjane Designs//Brudekjole:Shail K//Styling: Tella to You//Lokasjon:The University of Georgia//Smykker: TK Anderson Designs//

    

Kommenter denne artikkelen