Glamorøst utdrikningslag

Michelles utdrikningslag ble arrangert 2 dager før bryllupet, på Magnolia Hotell i Houston. Med god mat og drikke, spill og gaver ble bruden gjort stas på, før ferden gikk videre i partybussen. Deretter ble det karaoke og fest til langt på natt – og fotograf  Leanne Hope var med for å dokumentere begivenheten.

Utdrikningslag Bryllupsinspirasjon.no_1385 Bryllupsinspirasjon.no_1386 Bryllupsinspirasjon.no_1387 Bryllupsinspirasjon.no_1388 Bryllupsinspirasjon.no_1389 Bryllupsinspirasjon.no_1390 Bryllupsinspirasjon.no_1391 Bryllupsinspirasjon.no_1392

Fotograf:  Leanne Hope Photography//Forloverkjoler: Alfred Sung – Dessy Group//Dress og smoking::BLACK by Vera Wang//Kjolebutikk: Houston Bridal Gallery//Shoes:Kate Spade//Blomsterdesigner:Lary’s Florist//Kjoledesigner:Pronovias//Transport::Sam’s Limousine//Selskapslokale: Magnolia Hotel Houston//

    

Kommenter denne artikkelen