Gjør-det-selv bryllup på budsjett – hjemme

Da Amy og Luke skulle gifte seg, bestemte de seg for at både vielse og fest skulle foregå i Lukes barndomshjem. I tillegg var nesten alt i bryllupet hjemmelaget, noe som gjorde det mulig å komme i mål med et begrenset budsjett. Vielsen foregikk ute i hagen, og bryllupsfesten delvis ute og inne. Paret hadde valgt en enkel “naken” kake, som passet godt inn sammen med de rustikke dekorasjonene. Det betydde mye for dem å kunne gifte seg et sted de hadde så mange gode minner fra,  og selv om norske brudepar typisk leier et selskapslokale til å ha festen på er det ingenting i veien for å ha bryllupet hjemme – om man har plass. Det gir stor fleksibilitet i forhold til både mat, drikke og dekorasjoner, og man har god tid på seg til å få alt i stand.

Alle bildene er tatt av Millgrove Photography:
avslappet_budsjettbryllup01 avslappet_budsjettbryllup02 avslappet_budsjettbryllup03 avslappet_budsjettbryllup04 avslappet_budsjettbryllup05 avslappet_budsjettbryllup06 avslappet_budsjettbryllup07 avslappet_budsjettbryllup08

Fotograf:  Millgrove Photography//Brudekjole: Eternal Weddings//Vigsler:Nola Coulthurst//Herreklær:Roger David//Blomsterdesigner: Tyabb Roses//

    

Kommenter denne artikkelen