Bohemsk høstbryllup – en stylet photoshoot

For denne stylede photoshooten ble det bohemske kombinert med det luksuriøse; vanligvis tenker man ikke glitter og glamour når man hører ordet “bohem”. Her er høstbryllupet flyttet utendørs, og høstfargene har blitt hentet inn i alle detaljene. En elegant pudderrosa kjole fra Adrianna Papell kombinerer 1920-talls stilen med en moderne vri med sin ene bare skulder. De lekre bildene er tatt av Andie Freeman photography, øvrige leverandører finnes nederst i saken.

hostbryllup_inspirasjon01 hostbryllup_inspirasjon02 hostbryllup_inspirasjon03 hostbryllup_inspirasjon04 hostbryllup_inspirasjon05 hostbryllup_inspirasjon06 hostbryllup_inspirasjon07 hostbryllup_inspirasjon08 hostbryllup_inspirasjon09 hostbryllup_inspirasjon10 hostbryllup_inspirasjon11 hostbryllup_inspirasjon12 hostbryllup_inspirasjon13 hostbryllup_inspirasjon14 hostbryllup_inspirasjon15 hostbryllup_inspirasjon16 hostbryllup_inspirasjon17 hostbryllup_inspirasjon18 hostbryllup_inspirasjon19

Fotograf:  Andie Freeman Photography//Kjoledesigner: Adrianna Papell Group//Utstyrsutleie: Barron’s Rental Center//Makeup Artist: Bombshell Creations//Bryllupskake: Classic City Confections//Catering:Delicacies by Amy//Dress: Express//Kjolebutikk: High Maintenance//Sko:Sergio Rossi//Invitasjoner og andre papirvarer: Sweet E’s Celebrations//Event Planlegger: Southern Sophistication Designs//

    

Kommenter denne artikkelen