Stylet: Rustikt vinterbryllup i skogen

I Norge er vi så heldige at de fleste av oss har naturen i nærheten uansett hvor vi bor, og vi har lange tradisjoner for laftede tømmerhus og hytter. Disse gir en perfekt ramme rundt det rustikke vinterbryllupet, og ved å hente inn elementer som kongler, granbar og trestubber samt dekorere med dyremotiver er det en smal sak å ha et vinternatur-tema for  bryllupet – uten at det koster skjorta. Bildene vi er glade for å kunne dele i dag er fra Life & Rain Photography, og er fra en styled photoshoot spekket med inspirasjon!

rustikk_inspirasjon_julebryllup01 rustikk_inspirasjon_julebryllup02 rustikk_inspirasjon_julebryllup03 rustikk_inspirasjon_julebryllup04 rustikk_inspirasjon_julebryllup05 rustikk_inspirasjon_julebryllup06 rustikk_inspirasjon_julebryllup07 rustikk_inspirasjon_julebryllup08 rustikk_inspirasjon_julebryllup09 rustikk_inspirasjon_julebryllup10 rustikk_inspirasjon_julebryllup11 rustikk_inspirasjon_julebryllup12 rustikk_inspirasjon_julebryllup13 rustikk_inspirasjon_julebryllup14 rustikk_inspirasjon_julebryllup15 rustikk_inspirasjon_julebryllup16

Fotograf:  Life & Rain Photography//Event Designer: An Enchanted Occasion,llc//

    

Kommenter denne artikkelen