Stylet bryllupsinspirasjon: Rosa og hjerter i kjærlighetens tegn

Med selve hjertet som inspirasjon bak denne bryllups-photoshooten, sier det seg selv at det blir romantisk – se bare den nydelige rosa drømmen av en brudekjole fra Vera Wang! Alle bildene er tatt av Andie Freeman Photography, for de andre leverandørene se nederst i artikkelen.

hjertetema bryllup01 hjertetema bryllup02 hjertetema bryllup03 hjertetema bryllup04 hjertetema bryllup05 hjertetema bryllup06 hjertetema bryllup07 hjertetema bryllup08 hjertetema bryllup09 hjertetema bryllup10 hjertetema bryllup11 hjertetema bryllup12 hjertetema bryllup13 hjertetema bryllup14 hjertetema bryllup15 hjertetema bryllup16 hjertetema bryllup17 hjertetema bryllup18 hjertetema bryllup19

Fotograf:  Andie Freeman Photography//Utstyrsutleie: Barron’s Rental Center//Catering:Blondies//Bryllupskake :Blondies//Makeup Artist: Bombshell Creations//Klær:Classic City Cotton//Kjolebutikk: David’s Bridal //Sko:DSW Shoes//Location:Georgia Rustic Wool Farm//Film:Image Media Works//Brudgommens antrekk: Perno’s Formal Wear//Event Planner: Southern Sophistication Designs//Papir Props: Sweet E’s Celebrations//Smykker :TK Anderson Designs//Brudekjole-designer:White by Vera Wang//

    

Kommenter denne artikkelen