Styled: Romantisk utendørs bryllupsinspirasjon

Fra det superromantiske bordet dekket med kaker og desserter, til detaljer som den søte og sommerlige brudebuketten er denne stylede photoshooten fra L´Estelle Photography en fest for sansene. Tallerknene er som hentet fra mormors finservice,  og blomstene en kombinasjon av markblomster og roser. Unn deg en smak av sommer med disse deilige bildene:

Bryllup i skogen styled_bryllupiskogen02 styled_bryllupiskogen03 styled_bryllupiskogen04 styled_bryllupiskogen05 styled_bryllupiskogen06 styled_bryllupiskogen07 styled_bryllupiskogen08 styled_bryllupiskogen09 styled_bryllupiskogen10 styled_bryllupiskogen11 styled_bryllupiskogen12 styled_bryllupiskogen13 styled_bryllupiskogen14 styled_bryllupiskogen15 styled_bryllupiskogen16 styled_bryllupiskogen17 styled_bryllupiskogen18 styled_bryllupiskogen19 styled_bryllupiskogen21 styled_bryllupiskogen22 styled_bryllupiskogen23 styled_bryllupiskogen24 styled_bryllupiskogen25 styled_bryllupiskogen26

Fotograf:  L’Estelle Photography//Makeup Artist: ACmakeup//Dress: Baracos+Brand//Event Planner: D’Love Affair Weddings & Events//Makeup Artist: Elena Tsang Make Up Artistry//Kaker: Kitty Wong PastryShop//Sko:Lords Shoes//Smykker: Mirror Mirror Bijoux//Design and Dekor: Vintage Weddings And Events//Papir Props:Something Nice Decor//Blomster: Tailored blooms//Brudekjole: Clara Couture Bridal//

    

Kommenter denne artikkelen