Publiser et bryllup

Inspirerende. Dette er nøkkelordet for hva vi ser etter i bryllup vi publiserer. Har brudeparet satt sitt personlige preg på bryllupet, valgt spesielle eller vakre detaljer, gjort noe unikt ut av lokaler eller valg av sted? Bryllup som er overdådige og herskapelige, gjør-det-selv bryllup på budsjett, konservative eller rocka – vi vil gjerne vise frem hele bredden i hvordan brudepar har valgt å feire sin store dag.

Både fotografer og brudepar kan sende inn bryllup, er du fotograf så sørg for at du har tillatelse fra brudeparet til å publisere bryllupet. Brudepar må oppgi kontaktinformasjonen til fotografen, slik at vi kan ta kontakt å verifisere at vi kan publisere bildene. Bildene blir alltid kreditert fotografen, og det vil bli linket til fotografens nettsted.

Inkluder så mange detaljebilder som mulig, for eksempel detaljer av brudekjole, brudebukett og knappehullsblomst, smykker, borddekorasjoner, personlige detaljer, lokalene også videre, i tillegg til stemningsbilder.

Oppgi så mange av leverandørene dere har brukt som mulig – hvem leverte brudebuketten, hvor kjøpte dere brudekjolen, hva heter selskapslokalet også videre. Det er alltid hyggelig å kunne gi oppmerksomhet til de som har bidratt til at dagen ble så flott som den ble.

Slik gjør du det:

1. Fyll ut og send inn skjemaet under.
2. Del bildene med oss (se detaljer nederst på siden).
3. Hvis bryllupet blir valgt ut til publisering, er brudeparet med i trekningen av et reisegavekort på kr 5000,-! 

 

Informasjon om bryllupet:

[formidable id=10]