Luksuriøst vinterbryllup

I dagens vinterbryllup er det ikke spart på noe: Vigselsrommet er dekorert til perfeksjon hvor alle detaljer er holdt i hvitt, inkludert alle stearinlysene. Etter en vakker vielse var det tid for middag, i et overdådig pyntet selskapslokale: Lyssatt i blått og pyntet med en mengde hvite roser og blanke “krystaller”, var det ingen tvil om at det var en festdag!  Legg også merke til den morsomme photoboothen. Alle bildene er det Imagen Photos som står bak:

Luksuriøst vinterbryllup01 Luksuriøst vinterbryllup02 Luksuriøst vinterbryllup03 Luksuriøst vinterbryllup04 Luksuriøst vinterbryllup05 Luksuriøst vinterbryllup06 Luksuriøst vinterbryllup07 Luksuriøst vinterbryllup08 Luksuriøst vinterbryllup09 Luksuriøst vinterbryllup10 Luksuriøst vinterbryllup11 Luksuriøst vinterbryllup12 Luksuriøst vinterbryllup13 Luksuriøst vinterbryllup14 Luksuriøst vinterbryllup15 Luksuriøst vinterbryllup16 Luksuriøst vinterbryllup17

Fotograf:  Imagen Photos//Selskapslokale: Stambaugh Auditorium//

    

Kommenter denne artikkelen