Inspirasjon til bryllupsfest i hagen

Mange nordmenn drømmer om utebryllup, men langt færre tar sjansen: vårt vakre land gir oss varierende vær og temperaturer. Også i varmere strøk med mer stabilt vær har brudeparet stort sett alltid en plan B i tilfelle nedbør, så hvorfor ikke vurdere å ta med bord, stoler, dekorasjoner, mat og bar utendørs?

Fra Ivory Doors Studio kommer disse bildene fra en plantasje i Nashville USA, og her er det mye inspirasjon å hente også for oss nordboere. Naturen spiller hovedrollen med grønt gress og store trær, og blomster og blader fra området er brukt som dekorasjoner. Tallerkenene trenger slett ikke matche – lån det dere trenger som dere ikke har selv. Ikke glem dukene selv om festen er utendørs – disse har utrolig mye å si for helhetsinntrykket. Om dere ønsker å ha festen utendørs så lenge som mulig, kan det være fint å ha pledd tilgjengelig (lån , eventuelt kjøp rimelige fleecepledd til formålet). Har dere tilgang til terrassevarmere er disse alltid populære når kveldsluften blir kaldere.

bryllupsfest_i_hage01 bryllupsfest_i_hage02 bryllupsfest_i_hage03 bryllupsfest_i_hage04 bryllupsfest_i_hage05 bryllupsfest_i_hage06 bryllupsfest_i_hage07 bryllupsfest_i_hage08 bryllupsfest_i_hage09 bryllupsfest_i_hage10

Fotograf:  Ivory Door Studio//Caterering:Frothy Monkey//Annet:Souther Firefly//Duker og annen tekstil: Southern Events Party Rental//Sted:Travellers Rest Plantation//Bar:VIP Bartending Service//

    

Kommenter denne artikkelen