Annonsering og profilering

Bryllupsinspirasjon.no er en møteplass for brudepar, leverandører og alle som er interesserte i bryllup. Spennende og informative artikler, gjør-det-selv guider, flust med inspirasjon fra brylluper fra virkeligheten så vel som eksempler og tips, trender og kolleksjoner, make-up og hår – Bryllupsinspirasjon.no er den komplette kilden til informasjon og inspirasjon. For deg som leverandør gir dette en unik mulighet til å nå nye kunder, og siden vi vet at du kan være alt fra et lite enkeltpersonsforetak til en landsdekkende bedrift med stort eksponeringsbehov, har vi utviklet løsninger for alle.

Leverandørguiden

I leverandørguiden har du mulighet til å profilere bedriften din i ett eller flere fylker, til en svært rimelig pris. Vi tilbyr tre ulike pakker, slik at du kan finne akkurat den som passer for din bedrift.

Bannerannonser

Vi tilbyr flere ulike størrelser og plasseringer:

Toppbanner (930 x 180 piksler)

Innholdsbanner (650 x 400 piksler)

Skyskraper topp (350 x 600 piksler)

Skyskraper (350 x 600 piksler)

Stort kvadrat (350 x 450 piksler)

Banner (450 x 200 piksler)

Lite kvadrat (200 x 200 piksler)

 Sponsing

Vi har ofte konkurranser på Bryllupsinspirasjon.no, som markedsføres her så vel som i sosiale kanaler. For deg gir dette muligheten til å bidra som sponsor til konkurransene –  og å bli profilert som sponsor.


Har du lyst til å bli vår samarbeidspartner?

Ta kontakt på partner@bryllupsinspirasjon.no for informasjon om pakker og priser – og nå enda flere av dine potensielle kunder!