Lekre hårfrisyrer til bruden med langt hår – se bildene

Enten man ønsker oppsatt hår eller en frisyre med løst hår til bryllupet, er det ingen tvil om at lekkert brudehår er kronen på verket. Ofte velger bruden en frisyre som står i stil til bryllupet ellers – har man et avslappet bryllup velger man gjerne en mindre formell frisyre. Vi anbefaler å ta med et eller flere bilder til frisøren du skal bruke, det er mye enklere for han eller henne å forstå hva du ønsker om de kan se det. I bildene under har vi også inkludert håroppsett med pynt som brosjer, blomster og tiara. Velger du å bruke slik hårpynt og den er stor eller har veldig mye “bling”, kan det være fornuftig å vurdere og tone ned smykkene man bærer ellers.

Hvilken bryllupsfrisyre er din favoritt?

Alle bilder: Warmphoto

Brudefrisyrer Bryllupsinspirasjon.no_0845 Bryllupsinspirasjon.no_0846 Bryllupsinspirasjon.no_0847 Bryllupsinspirasjon.no_0848 Bryllupsinspirasjon.no_0849 Bryllupsinspirasjon.no_0850 Bryllupsinspirasjon.no_0851 Bryllupsinspirasjon.no_0852 Bryllupsinspirasjon.no_0853 Bryllupsinspirasjon.no_0854 Bryllupsinspirasjon.no_0855

Hår, Make-Up og brudekjoler: El stile

    

Kommenter denne artikkelen