Glamorøst bryllup i hvitt – på museet

I dette elegante bryllupet fra Cusic Photography i Chicago, fikk brudeparet kulisser utenom det vanlige: ved å bruke kunstinstallasjoner i bryllupsbildene (for eksempel en luftballong) fikk de helt unike bryllupsbilder. Lekre invitasjoner ble fulgt opp med en omtenksom gjestegave: En pose med ulike spesialiteter fra området. Kanskje en idé å ta med seg?

 

bryllup_i_hvitt01 bryllup_i_hvitt02 bryllup_i_hvitt03 bryllup_i_hvitt04 bryllup_i_hvitt05 bryllup_i_hvitt06 bryllup_i_hvitt07 bryllup_i_hvitt08 bryllup_i_hvitt09 bryllup_i_hvitt10 bryllup_i_hvitt11 bryllup_i_hvitt12 bryllup_i_hvitt13 bryllup_i_hvitt14 bryllup_i_hvitt15 bryllup_i_hvitt16

Fotograf:  Candice C. Cusic Photography//Selskapslokale: MCA Museum of Contemporary Art//Blomsterdesigner: Pistil & Vine//Event Planlegger: Ryan Alexander Events, Inc.//Film:Turning Point Productions//

    

Kommenter denne artikkelen