Styled: En brud i Firenze

Inspirert av Firenze selv ble denne stylede photoshooten til, i alt fra brudens gyldne make-up og elegante brudekjole, til nostalgiske invitasjoner og romantiske gjestegaver. Fotografen bak bildene er Johanna Jacobson fra Ambientimage, brudekjolen er fra Sarah Foy. Bryllupsplanlegger og stylist bak samarbeidet er Rosie Meleady, og Silvia Gerzeli stod for hår og make-up.
brud_i_Firenze02 brud_i_Firenze03 brud_i_Firenze04 brud_i_Firenze05 brud_i_Firenze06 brud_i_Firenze07 brud_i_Firenze08 brud_i_Firenze09 brud_i_Firenze10

Modell: Kristina fra Look Now Model Management. >> Florist: Violamalva >> Gjestegaver: Officina Profumo – Farmaceutica di Santa Maria Novella. >> Selskapslokale: Antica Torre di Via Tornabuoni >>Confetti: La confetteria firenze

    

Kommenter denne artikkelen