På date med din kjære? 11 idéer til hva dere kan finne på!

Har dere en fast dag i uka eller måneden hvor dere går på date, eller  gjør dere det når det passer seg sånn? Noen ganger virker det som om vi gjør de samme tingene hver gang, selv om vi har gode intensjoner om å prøve noe nytt. La deg inspirere av våre forslag, og foreslå en annerledes date neste gang:

1. Gå på dansekurs

Det finnes både kurs som går over en dag eller helg, eller over flere uker. Finn det som passer for dere, og lær dere å danse hot salsa, fyrrig tango, livlig swing eller rå hip-hop. Dere får en morsom kveld sammen, mosjon – og neste gang dere er noe sted hvor det spilles opp til dans kan dere eie dansegulvet!

2. Tivoli – uansett alder!

Dra på tivoli sammen og kjør radiobiler, spis is – og se om dere greier å vinne den søte bamsen.

3. Lag en middag utenom det vanlige

Hverdagens middagslaging består ofte i å finne noe som går raskt å slenge sammen. Finn inspirasjon på nettet eller i den kokeboka som står og støver ned, bli enige om en 3-retters middag og tilbring en ettermiddag sammen på kjøkkenet. Det er selvfølgelig lov å smake på vinen underveis! Dekk et romantisk bord med friske blomster og levende lys  – og nyt resultatet av dagens kokkelering sammen.

4. Bowling eller minigolf

Skoene er ikke sexy, men bowling er gøy – uansett hvor dårlig du er. For en rolig utendørs-aktivitet kan minigolf være et godt alternativ.

5. Go-cart , paint-ball eller laserspill

For de som vil ha litt mer fart – prøv go-cart. Noen steder kan du kjøre go-cart ute, andre har innendørsbaner. Paint-ball foregår som regel utendørs, mens laserspill gjøres inne. Da har dere på dere vester og får utdelt et våpen, også er det om å gjøre å score flest poeng mens du smyger deg frem gjennom en mørk labyrint. Når noen skyter mot deg og “treffer” blinker vesten din. En super aktivitet for regnværs-dager!

6. Lenge siden dere har vært på kino?

Å dra på kino er et lommebokvennlig alternativ, som ikke krever mye planlegging. Plukk ut en fin film, del en bøtte popcorn – sitter dere på bakerste rad er det selvfølgelig lov til å stjele en suss i kinomørket.

7. Hjemmeversjonen: film-maraton!

Bunkre opp  med mat og drikke og se alle Ringenes Herre filmene, Star Wars filmene eller hele sesonger av favorittserien.

8. Fjell- eller fisketur – gjerne med overnatting

Pakk fiskesakene eller fjellskoene og dra på tur sammen. Late dager på eller ved vannet, eller gåturer i den nydelige naturen vi er så heldige å ha her til lands er supre aktiviteter. Ta med telt, pannekakerøre på termos og marshmallows, og ha en romantisk kveld foran bålet før dere kryper til køys.

9. Prøv en ny restaurant

Istedet for å gå på samme sted som vanlig – forsøk noe helt nytt! Trikset her er å finne den neste restauranten dere ønsker å prøve på forhånd, slik at dere slipper å gjøre det samme dag som dere skal på date.

10. Overnatt på hotell – og bruk roomservice

Dere trenger ikke reise langt, det er lov å være turist i egen by. Gå på museum sammen, nyt et godt måltid (gjerne fra roomservice), og overnatt på hotell. En forandring i omgivelsene (selv om det bare er soverommet) og nydelig hotellfrokost dagen etter, gjør underverker.

11. Spa-dag – kan også gjøres hjemme

Unn dere en week-end på et spaanlegg, eller ta hjemmevarianten hvor dere masserer hverandre. Bruk god tid,  sett på beroligende musikk, og demp belysningen. Hvem vet hva kvelden vil bringe?

Les også: Overrask med full kroppsmassasje.

Bonus-tips: Skriv idéene på lapper og putt dem i en krukke. Når dere skal på date trenger dere ikke lenger å lure på hva dere skal finne på – trekk en lapp og ha en fantastisk dag (eller kveld) sammen!

Har du noen gode tips til oss? Del dem i kommentarfeltet under, eller send oss en mail.

    

Kommenter denne artikkelen