Ukens romantiske tips: Be om en date

Det er hverdager det er flest av, heter det. Det er selvfølgelig helt riktig, men det betyr ikke at man ikke kan vise hvor stor pris man setter på sin kjære på en hvilken som helst onsdag. Eller mandag. Hver uke gir vi deg en idé du kan bruke for å vise din utvalgte hva han eller hun betyr for deg. Noen av tipsene krever litt planlegging, andre kan gjøres når som helst. Få romantikken tilbake i hverdagen med ukens tips!

Planlegg en date, og ring din kjæreste (for eksempel når de er på jobb). Be dem formelt ut på date, ikke si “skal vi stikke å ta en matbit etter jobb?”, men “jeg vil gjerne invitere deg ut på en date i kveld”. På den måten gjør du noe ekstra ut av at dere skal møtes, og det blir en helt annen forventning og spenning. Dere er ikke bare et vennepar som skal stille sulten, dere er et kjærestepar som skal ha en opplevelse sammen. Mange som har vært lenge sammen sier at det er nettopp gnisten og spenningen de savner, og da må man rett og slett være litt kreativ og lokke den frem igjen.

Har du noen tips til romantikk i hverdagen? Del gjerne med oss!

    

Kommenter denne artikkelen