Ukens romantiske tips: Overrask med full kroppsmassasje

Overrask med en full kroppsmassasje

I en hektisk hverdag hvor vi sjeldent får slappet ordentlig av, kan du gi din partner en kjærkommen pust i bakken. Ikke bli overrasket om det kommer fornøyde “mmm” lyder underveis!  Enten din kjære blir så avslappet at han eller hun sovner etterpå, eller behandlingen gir dem lyst til å avslutte kvelden på en annen måte er du garantert suksess. Se vår steg-for-steg guide til en romantisk massasje – du (og din kjæreste) kan takke oss etterpå!

1. Gå til innkjøp av en god massasjeolje, pass på at lukten ikke er for sterk.

2. Klargjør rommet: Re sengen, dra for gardinene (det er ikke alt naboen trenger å se), og demp belysningen. Du kan eventuelt tenne levende lys, og sette på beroligende eller rolig sensuell musikk. Dekk sengen med et stort håndkle, så du slipper oljeflekker på sengetøyet. Du ønsker kanskje også å øke temperaturen i rommet noe, da det skal være behagelig selv uten dyne, eventuelt med et håndkle over.

3.  Klargjør deg selv: Fjern smykker, og har du langt hår kan det være lurt å binde dette opp for ikke å få olje i det.

4. Når du er klar til å begynne, hell litt av massasjeoljen i håndflaten og gni hendene lett mot hverandre for å varme opp oljen.

5. Stryk forsiktig med hendene over området du skal massere, dette lar oljen trekke litt inn i huden før du begynner og den lette kroppskontakten hjelper partneren din med å slappe av. Et godt sted å begynne er nakke og rygg, da dette er områder hvor det ofte kan være stramme knuter.

6. Bruk store, flytende bevegelser og masser oppover ryggen mot hodet. Les deg gjerne opp på teknikker for massasje (det finnes også videoer på YouTube), men det viktigste er ikke perfekt teknikk – dette er ikke idrettsmassasje. Vær var for tilbakemeldinger fra den du masserer – kryper han eller hun sammen i smerte så er det et godt hint om at du kanskje kan bruke et mindre fast trykk.

7. Du kan veksle mellom å bruke alle fingrene, stryke fast med hele hånden eller bruke bare tomlene i sirklende bevegelser. På denne måten blir det variasjon i massasjen, og du slipper å bli så sliten i fingrene.

8. En vanlig rekkefølge er å starte med rygg og nakke, så fortsette med baken, baksiden av lår og legger og ned til føttene. Be deretter den du masserer om å snu seg, og begynn med føttene, forsiden av bena, lårene og oppover hele kroppen.

9. Bruk god tid, slik at den du masserer virkelig kan lukke øynene og nyte behandlingen. Forsøk å ha kroppskontakt så mye som mulig, la for eksempel hånden ligge på kroppen til den du masserer når du bytter posisjon. Du får bonuspoeng om du greier å helle mer olje i den ene hånden mens du lar den andre hånden ligge på partneren.

10. Avslutt med å tørke over hele kroppen med et håndkle for å fjerne overflødig olje, dette er er også en fin måte å signalisere at du er ferdig på. Tilby gjerne noe å drikke da mange blir tørste etter en god massasje.

    

Comments are closed.