Men fotoautomaten var ikke død – kjærestebilder

Det er hverdager det er flest av, heter det. Det er selvfølgelig helt riktig, men det betyr ikke at man ikke kan vise hvor stor pris man setter på sin kjære på en hvilken som helst onsdag. Eller mandag. Hver uke gir vi deg en idé du kan bruke for å vise din utvalgte hva han eller hun betyr for deg. Noen av tipsene krever litt planlegging, andre kan gjøres når som helst. Få romantikken tilbake i hverdagen med ukens tips!

Alle par med respekt for seg selv, burde minst en gang i løpet av forholdet stikke innom en fotobås sammen.  Du vet disse hvor du sitter inni en boks og blir fotografert, før rykende ferske bilder kommer ut på remser etter et par minutter? Sitt tett-tett inntil hverandre og smil eller lag grimaser, kyss eller hva dere vil. Det er gøy – og bildene er gode minner. Hva med å ta nye bilder hvert år dere er sammen, notere sted og dato på baksiden og samle alle på et sted?

    

Kommenter denne artikkelen