Ukens romantiske tips: Si det med tekstmelding

Det er hverdager det er flest av, heter det. Det er selvfølgelig helt riktig, men det betyr ikke at man ikke kan vise hvor stor pris man setter på sin kjære på en hvilken som helst onsdag. Eller mandag. Hver uke gir vi deg en idé du kan bruke for å vise din utvalgte hva han eller hun betyr for deg. Noen av tipsene krever litt planlegging, andre kan gjøres når som helst. Få romantikken tilbake i hverdagen med ukens tips!

Det er bare å innrømme det: mobiltelefonen har du med deg uansett. Bryt opp de sedvanlige “hva skal vi ha til middag?” tekstmeldingene, og send en melding hvor du skriver at du bare ville fortelle partneren din hvor mye han eller henne betyr for deg. I starten av forholdet sender man ofte søte (les: klissete) meldinger til hverandre, mens etter 10 år har disse gjerne dabbet av. Overrask partneren din med en “bare fordi” melding, det koster nesten ingenting og er garantert å gjøre din kjære varm om hjertet.

    

Kommenter denne artikkelen