Ukens romantiske tips: Hold hender

erobre-verden

Det er hverdager det er flest av, heter det. Det er selvfølgelig helt riktig, men det betyr ikke at man ikke kan vise hvor stor pris man setter på sin kjære på en hvilken som helst onsdag. Eller mandag. Hver uke gir vi deg en idé du kan bruke for å vise din utvalgte hva han eller hun betyr for deg. Noen av tipsene krever litt planlegging, andre kan gjøres når som helst. Få romantikken tilbake i hverdagen med ukens tips!

Blir du også varm om hjertet når du ser eldre par leie hverandre? Å holde hender går aldri av moten, og er en fantastisk måte å komme nær hverandre på. Det koster ingenting, kan gjøres nesten overalt – så hvorfor slutter så mange par å gjøre det? Neste gang dere er ute og går tur, ta hånden til din kjære!

    

Kommenter denne artikkelen