Ukens romatiske tips: Kidnapp partneren din

Det er hverdager det er flest av, heter det. Det er selvfølgelig helt riktig, men det betyr ikke at man ikke kan vise hvor stor pris man setter på sin kjære på en hvilken som helst onsdag. Eller mandag. Hver uke gir vi deg en idé du kan bruke for å vise din utvalgte hva han eller hun betyr for deg. Noen av tipsene krever litt planlegging, andre kan gjøres når som helst. Få romantikken tilbake i hverdagen med ukens tips!

Romantikk i hverdagen kan noen ganger være så enkelt som å legge til litt ekstra spenning: Kidnapp partneren din , for ekstra effekt gi dem bind for øynene. Ta han eller henne med til favorittrestauranten, eller en piknik du har forberedt. Det viktigste her er å overraske – plukk dem opp på jobb når de ikke forventer det, eller be dem sette seg i bilen fordi dere skal bort, uten å forklare mer. Noen ganger er alt vi ønsker å komme bort fra hverdagens rutiner for en liten stund, og hva er vel bedre når dette inkluderer kvalitetstid med din kjære?

Har du blitt overrasket av din kjære, eller selv gjort noe hyggelig? Del med oss!

    

Kommenter denne artikkelen