Ukens romantiske tips: Lykke i en boks

Det er hverdager det er flest av, heter det. Det er selvfølgelig helt riktig, men det betyr ikke at man ikke kan vise hvor stor pris man setter på sin kjære på en hvilken som helst onsdag. Eller mandag. Hver uke gir vi deg en idé du kan bruke for å vise din utvalgte hva han eller hun betyr for deg. Noen av tipsene krever litt planlegging, andre kan gjøres når som helst. Få romantikken tilbake i hverdagen med ukens tips!

Skaff en boks, kurv eller eske og fyll den med det beste partneren din vet: favorittsjokoladen, yndlingsølet, spekepølsa, et magasin de liker å lese, yndlingshåndkremen – du kjenner din kjære best, så så bruk fantasien. For ekstra bonus poeng, legg ved et håndskrevet kort. Om det å skrive kort får deg til å kaldsvette – ikke stress, du trenger ikke å skrive mye. For eksempel “Hei! Her er litt du kan kose deg med på en hverdag, fordi jeg synes du er fantastisk hver dag”, eller “Et lite tegn fra meg på hvor mye du betyr for meg, tusen takk for at du er den du er” også videre.

Har du noen romantiske tips? Del gjerne!

    

Kommenter denne artikkelen