Ukens romantiske tips: Lag en liste over alt du elsker ved han eller henne

Dette er et tips som aldri slår feil – og det koster ingenting heller slik at hvem som helst kan gjøre det. Lag en liste over alt du elsker ved din kjæreste, og gi det til dem eller legg den på et sted hvor de vil finne den. Listen kan inkludere ting de sier eller gjør, smilet eller øynene deres, hvordan de er mot andre og hvordan de får deg til å føle. Bruk god tid på listen – gjerne flere dager, slik at du kan legge merke til små ting i hverdagen som får deg til å smile.

For eksempel: “Jeg elsker hvor omtenksom du er mot andre, og hvordan du alltid er der for meg når jeg trenger det. Jeg elsker hvordan rommet lyser opp når du smiler, og selv om jeg sier du kjøper veldig mange sko må jeg innrømme du ser fantastisk ut i høye hæler. Jeg elsker latteren din, og at du lager verdens beste elggryte. Jeg elsker å se på deg når du sover, og å høre den fornøyde nynningen din når du holder på med noe. Jeg elsker deg.”

Har du noen gode tips til hverdagsromantikk?

    

Kommenter denne artikkelen