Stemningsfullt julebryllup

Når man gifter seg i juletiden kan man virkelig boltre seg i lys og pynt, og som her hente inn elementer fra vinternaturen – kongler og granbar. Fargene ble holdt i hvitt, brunt og grønt – nettopp hentet fra snø, tre og natur. Vielsen foregikk i en stor hall pyntet til jul etter alle kunstens regler, og etterpå ble det servert cocktails ved peisen. Fotograf Maria Angela var med fra start til slutt, og fanget disse stemningsfulle bildene:
julebryllup01 julebryllup02 julebryllup03 julebryllup04 julebryllup05 julebryllup06 julebryllup07 julebryllup08 julebryllup09 julebryllup10 julebryllup11 julebryllup12 julebryllup13 julebryllup14 julebryllup15 julebryllup16

Fotograf:  Maria Angela Photography//Kjoledesigner:Enzoani//Sted:Mansions on Fifth Hotel//Dress: Oleg Cassini//Blomster: Fields of Heather//DJ:Jason Kendall Productions//Selskapslokale:Mansions on Fifth//Bakeri: prantls bakery//Kjolebutikk: Sorelle Bridal Salon//

    

Kommenter denne artikkelen