Vinterbryllup i blått og hvitt

Når man gifter seg i julemåneden, kan man virkelig tillate seg glitter og glamour. Her er det brukt blått og hvitt som temafarger, noe som fungerer perfekt for et vinterbryllup. Paret hadde isskulpturer og juletrær, og bryllupskaken var dekorert med vakre snøkrystaller. Dersom man velger å ha jul som tema i bryllupet, kan man også benytte lekkert innpakkede esker som ser ut som julegaver til pynt. Disse gjør mye av seg, og er langt rimeligere enn store blomsteroppsatser.

Alle bildene er tatt av Valerie & Co Photography

vinterbryllup vinterbryllup02 vinterbryllup03 vinterbryllup04 vinterbryllup05 vinterbryllup06 vinterbryllup07 vinterbryllup08 vinterbryllup09 vinterbryllup10 vinterbryllup11 vinterbryllup12 vinterbryllup13 vinterbryllup14 vinterbryllup15 vinterbryllup16 vinterbryllup17

Fotograf  Valerie & Co. Photographers//Selskapslokale:Younts Center, Furman University//

    

Kommenter denne artikkelen