Magisk vinterbryllup

Som glitrende snø var både brudekjolen, buketten, skoene, forloverkjolene –  og bryllupsbordet i dette vinterbryllupet. Hvitt, sølv og rosa med naturgrønne innslag var dagens temafarger, og da det var tid for portrettbilder etter vielsen kunne ikke paret vært heldigere med lyset: En varm solnedgang på en kald vinterdag. For å holde varmen hadde både bruden og forloverne ullundertøy og vintersko under kjolene. Alle bildene fra dagen er av Wren Photography:

vinterbryllup01 vinterbryllup02 vinterbryllup03 vinterbryllup04 vinterbryllup05 vinterbryllup06 vinterbryllup07 vinterbryllup08 vinterbryllup09 vinterbryllup10 vinterbryllup11 vinterbryllup12 vinterbryllup13 vinterbryllup14 vinterbryllup15 vinterbryllup16 vinterbryllup17 vinterbryllup18

Fotograf:  Wren Photography//DJ:Double Trouble DJ’s//Event Designer: Ever After Decorating//Seremonisted:Grace Church//Selskapslokale: Terrace Bay Inn//

    

Kommenter denne artikkelen