Gjør-det-selv bryllup på landet

Vi vet du elsker gjør-det-selv brylluper – og det gjør vi også! Da gjestene sjekket inn på overnattingsstedet (som også var selskapslokalet), fikk de en velkomstpose fra brudeparet. I posen var det hjemmelagde snacks og kjeks, lokal øl og en vannflaske – med egendesignet etikett. Brudeparet samt noen av deres venner hadde laget hageleker for gjestenes fornøyelse, og både bordkort, program og invitasjoner var egendesignet. Bruden hadde laget borddekorasjonene.  Taylored Photo Memories har tatt all de vakre bildene fra dagen.

bryllup_pa_landet03 bryllup_pa_landet05 bryllup_pa_landet06 bryllup_pa_landet07 bryllup_pa_landet11 bryllup_pa_landet15

Fotograf:  Taylored Photo Memories//Selskapslokale: A Cowboys Dream Bed and Breakfast//Bakeri: Cream and Crumbs//Sko: The Frye Company//Catering: Windmill Ridge//

    

Kommenter denne artikkelen