Sommerlig utebryllup

En sommerlig utevielse, enkel men virkningsfull bordoppdekning, en helt uforglemmelig lekker bryllupskake og en vakker brudebukett – hva er din favoritt fra dette bryllupet? Fotografen bak bildene er Jeramie Lu, som var med helt fra forberedelsene og til dansingen var godt igang på kvelden.

sommerlig_utebryllup01 sommerlig_utebryllup02 sommerlig_utebryllup03 sommerlig_utebryllup04 sommerlig_utebryllup05 sommerlig_utebryllup06 sommerlig_utebryllup07 sommerlig_utebryllup08 sommerlig_utebryllup09 sommerlig_utebryllup10 sommerlig_utebryllup11 sommerlig_utebryllup12 sommerlig_utebryllup13 sommerlig_utebryllup14 sommerlig_utebryllup15 sommerlig_utebryllup16 sommerlig_utebryllup17 sommerlig_utebryllup18 sommerlig_utebryllup20

Fotograf:  Jeramie Lu Photography//Bakeri:Isabel’s Bakery//Event Designer: Kari Addison – Styling//DJ:Moonlight Mobile DJ//Selskapslokale: The Grove//Brudekjole:Tiffany’s Bridal Boutique//

    

Kommenter denne artikkelen