Et Pretty woman-inspirert bryllup

Dagens photoshoot ble inspirert av filmen Pretty woman, og et team av designere planla og gjennomførte idéen helt ned til den knallrøde kjolen. Hadde du kunne tenke deg å gifte deg i en rød kjole? Fargepaletten er også uvanlig: rød, rosa, gull og sort – ikke noe vi ser hver dag! Detaljer som perler, fjær og roser bidro til en sofistikert stil, og invitasjonene i hvitt og gull matchet konseptet.

Kjolen er designet av Mac Duggal er en havfruekjole med hjerteformet utrigning. Håret er satt opp i en sideknute, og pyntet med en sort fjær, som matcher både hanskene og ikke minst brudgommens smoking. De fantastiske bildene er det Andie Freeman som har tatt, og selv om dere kanskje ikke er klare til å ta den helt ut med røde og rosa detaljer samt knallrød brudekjole, er det mye inspirasjon å hente:

styled_wedding_pretty_woman01 styled_wedding_pretty_woman02 styled_wedding_pretty_woman03 styled_wedding_pretty_woman04 styled_wedding_pretty_woman05 styled_wedding_pretty_woman06 styled_wedding_pretty_woman07 styled_wedding_pretty_woman08 styled_wedding_pretty_woman09 styled_wedding_pretty_woman10 styled_wedding_pretty_woman11 styled_wedding_pretty_woman12 styled_wedding_pretty_woman13 styled_wedding_pretty_woman14 styled_wedding_pretty_woman15 styled_wedding_pretty_woman16 styled_wedding_pretty_woman17 styled_wedding_pretty_woman18 styled_wedding_pretty_woman19 styled_wedding_pretty_woman20

Fotograf:  Andie Freeman Photography//Utstyrs-utleie: Barron’s Rental Center//Kjole: Bridal Elegance / Mac Duggal Designer//Catering:Delicacies by Amy//Bryllupskake:Ferranti’s Cakery//Selskapslokale:Hardeman Sams House//Smoking: High Maintenance//Selskapsplanlegger:Hydrangea House Events//Video: Image Media Works//Sko:Sergio Rossi//Smykker: TK Anderson Designs//Utstyrs-utleie: Vintage English Teacup//Invitationer: Wedding Paper Divas//

    

Kommenter denne artikkelen