Romantisk og vakkert bryllup i fjellheimen

Vi er stolte over å kunne publisere dette utrolig vakre bryllupet fotografert av Pepper Nix, en perfekt mix av deilig natur, glitrende detaljer og romantiske farger. Brudepike- og forloverkjolene i sart rosa tyll er vidunderlige, og passer perfekt inn i denne romantiske stilen. Selv om vi nok neppe ser for oss å gå i brudens sko en hel kveld, må vi innrømme at vi har et hjerte for litt bling ved de store anledninger:

vakkert_bryllup_utendors_vielse01 vakkert_bryllup_utendors_vielse02 vakkert_bryllup_utendors_vielse03 vakkert_bryllup_utendors_vielse04 vakkert_bryllup_utendors_vielse05 vakkert_bryllup_utendors_vielse06 vakkert_bryllup_utendors_vielse07 vakkert_bryllup_utendors_vielse08 vakkert_bryllup_utendors_vielse09 vakkert_bryllup_utendors_vielse10 vakkert_bryllup_utendors_vielse11 vakkert_bryllup_utendors_vielse12 vakkert_bryllup_utendors_vielse13 vakkert_bryllup_utendors_vielse14 vakkert_bryllup_utendors_vielse15 vakkert_bryllup_utendors_vielse16 vakkert_bryllup_utendors_vielse17 vakkert_bryllup_utendors_vielse18 vakkert_bryllup_utendors_vielse19 vakkert_bryllup_utendors_vielse20 vakkert_bryllup_utendors_vielse21 vakkert_bryllup_utendors_vielse22 vakkert_bryllup_utendors_vielse23

Fotograf:  Pepper Nix Photography//Selskapslokale: Canyons Resort//Konditor: Carrie’s Cakes//Video:Chris McClain Productions//DJ: Craig Chambers Disc-Connection//DJ: Disc Connection//Event planlegger: MelissaFancy//Blomsterdesigner: Orchid Dynasty//Vigsler: Rev. Anita Gordon and Rev. Craig Gordon – Utah Wedding Minister//Event Planlegger: Soiree Productions//Brudekjole: Uptown Bridal & Boutique//Makeup Artist: Versa Artistry//

    

Kommenter denne artikkelen