Fargerikt høstbryllup med vakker utendørs vielse

Disse to flotte brudene valgte seg høsten da de skulle bli hverandres koner, og en uvanlig fargekombinasjon for dagen: orange, grått og blått. Ikke bare giftet de seg utendørs, de giftet seg i den mest fantastiske solnedgang du kan tenke deg. Parets to døtre var selvfølgelig med, og sammen med venner og familie ble det en uforglemmelig bryllupsdag. Bildene er det Julius Photography som har tatt:

utendors_hostbryllup01 utendors_hostbryllup02 utendors_hostbryllup03 utendors_hostbryllup04 utendors_hostbryllup05 utendors_hostbryllup06 utendors_hostbryllup07 utendors_hostbryllup08 utendors_hostbryllup09 utendors_hostbryllup10 utendors_hostbryllup11 utendors_hostbryllup12 utendors_hostbryllup13 utendors_hostbryllup14 utendors_hostbryllup15

Fotograf:  Julius Photography//Selskapslokale: Arizona Grand Resort//DJ: Desert House Productions, Inc.//Blomsterdesigner: Flowers by Jodi//Video:Vortex Cinema Production//

    

Kommenter denne artikkelen