Sommerbryllup fra Sverige

I dag vil vi gjerne dele dette bryllupet fra Högbo Brukshotell utenfor Sandviken i Sverige med deg: Alt fra den romantiske kjolen fra Pronovias, de herskapelige omgivelsene og til en uvanlig bryllupsbil. Paret ble kjent i studietiden, og har vært uadskillelige siden. På Sofie & Olles store dag var det Anette Bruzan som fikk oppdraget med å forevige dagen:

bryllup_i_sverige01 bryllup_i_sverige02 bryllup_i_sverige03 bryllup_i_sverige04 bryllup_i_sverige05 bryllup_i_sverige06 bryllup_i_sverige07 bryllup_i_sverige08 bryllup_i_sverige09 bryllup_i_sverige10 bryllup_i_sverige11 bryllup_i_sverige12 bryllup_i_sverige13 bryllup_i_sverige14 bryllup_i_sverige15 bryllup_i_sverige16 bryllup_i_sverige17 bryllup_i_sverige18

Fotograf:  Anette Bruzan//Photo Booth:Eventomatic//Ring Designer:Kaplans//Brudekjole:Milagro//Brudepike/Forloverkjoler:Nelly.com//Dress:Oscar Jacobson//Hår Stylist:PopCorner//Brudekjole: Pronovias//Location:Högbo Brukshotell//

    

Kommenter denne artikkelen