Avslappet sommerbryllup i Sverige

Dette sjarmerende og avslappede bryllupet fra Sverige er fotografert av Loke Roos. De stemningsfulle bildene viser en romantisk stil, og bryllupsmiddag og fest foregikk i et stort, pyntet hvitt telt.  I taket hang det lysekroner, vimpler og store papirblomster i rosa, mintgrønt og hvitt, og de samme fargene gikk igjen i bordpynten.

avslappet_sommerbryllup_i_sverige01 avslappet_sommerbryllup_i_sverige02 avslappet_sommerbryllup_i_sverige03 avslappet_sommerbryllup_i_sverige04 avslappet_sommerbryllup_i_sverige05 avslappet_sommerbryllup_i_sverige06 avslappet_sommerbryllup_i_sverige07 avslappet_sommerbryllup_i_sverige08 avslappet_sommerbryllup_i_sverige09 avslappet_sommerbryllup_i_sverige10 avslappet_sommerbryllup_i_sverige11 avslappet_sommerbryllup_i_sverige12 avslappet_sommerbryllup_i_sverige13 avslappet_sommerbryllup_i_sverige14 avslappet_sommerbryllup_i_sverige15

    

Kommenter denne artikkelen