Låvebryllup på budsjett

Christina og Igor inviterte til en vakker utendørs seremoni, med påfølgende bryllupsfest i en omgjort låve. Ved hjelp av hjemmelagde skilt kunne gjestene lese parets historie mens de nærmet seg den flotte paviljongen hvor vigselen skulle foregå. Der stod det også en benk som paret skulle sitte på under seremonien, og alle gjestene skrev noen ord til brudeparet på benken. Inngangen til låven var pyntet med hvite gardiner, og inne var det hengt opp hvit tyll i taket, samt lysslynger. Bildene fra dagen er tatt av Danielle McAfee:

utendors_budsjettbryllup01 utendors_budsjettbryllup02 utendors_budsjettbryllup03 utendors_budsjettbryllup04 utendors_budsjettbryllup05 utendors_budsjettbryllup06 utendors_budsjettbryllup07 utendors_budsjettbryllup08 utendors_budsjettbryllup09 utendors_budsjettbryllup10 utendors_budsjettbryllup11 utendors_budsjettbryllup12 utendors_budsjettbryllup13 utendors_budsjettbryllup14 utendors_budsjettbryllup15 utendors_budsjettbryllup16 utendors_budsjettbryllup17 utendors_budsjettbryllup18 utendors_budsjettbryllup19 utendors_budsjettbryllup20

    

Kommenter denne artikkelen