Falske øyevipper – Slik får du et lekkert resultat

Flere kvinner sverger til falske øyevipper for et forførende dådyrblikk, noen liker en dramatisk effekt mens andre vil ha noe mer diskret. For de fleste av oss er falske øyevipper noe vi i beste fall bruker til fest – mens mange har aldri gitt det et forsøk. Kanskje har du tenkt tanken om at det hadde vært gøy med falske vipper til bryllupsdagen? Her får du tipsene du trenger for og lykkes:

1. Øvelse gjør mester.

Ikke vent til den store anledningen før du prøver deg med løsvipper for første gang, det beste er om du i ro og fred øver deg foran baderomsspeilet hjemme.

2. Riktige vipper – og lim

Det finnes et enormt utvalg av vipper, og de deles vanligvis inn i to hovedkategorier: vipperemser og punktvipper. Mange anbefaler punktvipper til nybegynnere, men ønsker du en mer dramatisk effekt kan du gjerne prøve deg på vipperemser. Du kan fint klippe remsene kortere om de er for lange for øyet ditt, eller klippe dem opp i mindre deler og feste på (som man gjør med punktvipper).

Det er viktig med godt lim, vår favoritt er DUO eyelash adhesive, som er et rimelig og svært godt lim. Noen ganger følger det med lim i pakken når du kjøper falske øyevipper – dette limet er ofte så dårlig at vi anbefaler deg å droppe det.

3. Fest vippene

Vent med påføring av mascara til etter at de falske vippene er påført og limet har tørket. Bruk en øyeblyant langs vipperøttene for å ramme inn øynene, og å skjule “glippen” mellom dine egne vipper og de falske.

For punktvipper: press ut litt lim på hånden og la det tørke i et minutt til det blir geléaktig i konsistensen. Bruk en pinsett og dypp roten på punktvippene i limet. Begynn i ytterkanten av øyet og plasser punktvippene så tett ned mot dine naturlige vipper som mulig. Hold på plass noen sekunder så det får satt seg. Fortsett innover mot midten av øyet ved behov, for noen holder det med 2-3 punktvipper i ytterkanten av øyet.

For vipperemser: Press en tynn stripe lim langs røttene på de falske vippene, og la tørke i cirka ett minutt. Bruk fingrene til å påføre vippene, start i ytterkanten og forsøk å dytt vippene så nært dine naturlige som mulig. Hold i noen sekunder så limet får satt seg (noen velger å bruke q-tips til dette).

4. Ta på mascara

La vippene tørke minst et par minutter før du påfører mascara.

Hvordan fjerne falske vipper

Å fjerne falske øyevipper er enkelt med øyesminke-fjerner. Bruk fingrene, en svamp eller hva du foretrekker og påfør øyesminkefjerneren ved røttene på de falske øyevippene. Du vil nå kunne dra dem av uten problemer.

 

    

Comments are closed.