Ukens romantiske tips: Piknik!

Enten du kjører full pakke med en kurv fylt med godsaker, vin, stettglass og rødrutet pledd, eller du smører et par baguetter og tar med drikke; det er noe romantisk over det å være på piknik. Dra på piknik i skogen, i parken, på stranden, i båten eller i hagen – dere må ikke langt avsted for en hyggelig opplevelse. Oppskåret frukt eller jordbær dyppet i sjokolade er ypperlig som dessert, og har du ikke en piknik-kurv kan du helt fint bruke en ryggsekk. Det kan uansett være lurt å ha med noe å sitte på, samt pene servietter.

Aller årstider – og tider på døgnet

Trodde du piknik kun var en sommeraktivitet? Ta med varm sjokolade på termos (eventuelt pølse på termos) og sitteunderlag, og nyt en deilig høst- eller vinterpiknik. På varme sommerkvelder er det få ting som er så romantisk som en piknik i solnedgangen. Husk en eller flere små lyslykter for når mørket senker seg, og kanskje et ekstra pledd å krype under om det blir kjølig.

Ønsker du virkelig å slå på stortromma? Heng lyslykter (batteridrevne eller soldrevne) i et tre der dere skal ha pikniken, eventuelt ranker av små lys. Ha med tøyservietter – dette er et enkelt triks som gjør at pikniken umiddelbart oppleves luksuriøs. Ikke bruk plastglass – ordentlige stettglass er mye lekrere. For å unngå søl kan du ta med en pen fjøl eller serveringsbrett til å sette glass på.

Trenger du flere tips og oppskrifter? La deg inspirere av  vår pikniktavle på Pinterest!

    

Kommenter denne artikkelen