Ukens romantiske tips: Si noe pent om din kjære til andre

Det er hverdager det er flest av, heter det. Det er selvfølgelig helt riktig, men det betyr ikke at man ikke kan vise hvor stor pris man setter på sin kjære på en hvilken som helst onsdag. Eller mandag. Hver uke gir vi deg en idé du kan bruke for å vise din utvalgte hva han eller hun betyr for deg. Noen av tipsene krever litt planlegging, andre kan gjøres når som helst. Få romantikken tilbake i hverdagen med ukens tips!

Å snakke pent om mennesker kan det aldri bli for mye av, og å skryte av din kjære til andre er den ultimate kjærlighetserklæringen. Det gjør ingenting om din utvalgte er til stede og hører det heller, snarer tvert i mot! Det er en fantastisk følelse når dine nærmeste er stolte av deg og viser det, og spesielt når de ikke er redde for å si det til andre. Skryt i vei, enten det er egenskaper, prestasjoner eller hvor flott han eller hun ser ut i dag – det koster ingenting, og gir så utrolig mye.

    

Kommenter denne artikkelen