Styled: Fantastisk vinterbryllup med istema – på skøytebanen

Snø og is har sjeldent vært så vakkert i forbindelse med bryllup, som i denne stylede photoshooten fotografert av Picture That Photography.  En nydelig knekort brudekjole viser frem skøytene, og på isen dekkes det opp med den ene fristelsen etter den andre. Hva med rykende varm kakao? Fargene er holdt i vinterens hvit og nyanser av rosa, for en moderne og lekker bordoppdekning. Legg spesielt merke til bordpynten UNDER den gjennomsiktige bordplaten.
Bryllup med snø og istema

Bryllupsfotografering på isen

Vinterbryllup med snøtema

Bilder av bryllupsringer

bryllup_istema05

bryllup_istema06

bryllup_istema07

bryllup_istema08

bryllup_istema09

bryllup_istema10

bryllup_istema11

bryllup_istema12

bryllup_istema13

bryllup_istema14

bryllup_istema15

bryllup_istema16

bryllup_istema17

Fotograf:  Picture That Photography//Event Planlegger: Awespiring Weddings and Design//Brudekjole: Delica Bridal//Dress: Derks Formals//Utstyrsutleie:Elegant Touches//Second Shooter: ENV Photography//Blomsterdesigner: FaBLOOMosity//Makeup Artist: SEN studios//Kaker: Style Cakes//

    

Kommenter denne artikkelen