Bryllup med brudekjole fra Jenny Packham

Vi har vært fans av Jenny Packhams brudekjoler i flere år, og denne er intet unntak: En moderne kjole med inspirasjon fra 1920-tallet, med utsøkte broderier og de lekreste stoffer. Helt i Jenny Packhams ånd. Stilen er elegant og glamorøs, og også brudgommen så upåklagelig ut i sin dress fra Hugo Boss. Brudebuketten bestod av Calla-liljer pyntet med stener og perler. Bordene var pyntet med hvite hortensia og gullfarvede kvister, plassert i lekre gullfarvede glassvaser. Alle de vakre bildene er det Pepper Nix som har tatt:

vintage_glamour_i_moderne_bryllup01 vintage_glamour_i_moderne_bryllup02 vintage_glamour_i_moderne_bryllup03 vintage_glamour_i_moderne_bryllup04 vintage_glamour_i_moderne_bryllup05 vintage_glamour_i_moderne_bryllup06 vintage_glamour_i_moderne_bryllup07 vintage_glamour_i_moderne_bryllup08 vintage_glamour_i_moderne_bryllup09 vintage_glamour_i_moderne_bryllup10 vintage_glamour_i_moderne_bryllup11 vintage_glamour_i_moderne_bryllup12 vintage_glamour_i_moderne_bryllup13 vintage_glamour_i_moderne_bryllup14 vintage_glamour_i_moderne_bryllup15

Fotograf:  Pepper Nix Photography//Brudebutikk: Alta MODA Bridal//Kjolebutikk :AMB//Blomsterdesigner: Blooms & Co.//Brudekjole: Jenny Packham//Seremonisted: Salt Lake LDS Temple//Godterier: See’s Candies//

    

Kommenter denne artikkelen