Rustikt høstbryllup med to bruder

Da Jess og Barb skulle gifte seg, var det ingen tvil om at det måtte bli et høstbryllup: Begge elsker høsten, det landlige og rustikke. Etter en intim vielse med de nærmeste, var de to brudene blitt hverandres koner og ektefeller. Gjestene stod klare med sukkerspinn da paret var på vei ut, og etterpå kunne alle forsyne seg med sjokoladeepler på pinne før bryllupsmiddagen. Legg merke til den søte bryllupskaken med barkmotiv, og initialene skåret inn i “treet”. Bildene fra den store dagen er det VeroLuce Photography som står bak.

rustikt_bryllup_to_bruder01 rustikt_bryllup_to_bruder02 rustikt_bryllup_to_bruder03 rustikt_bryllup_to_bruder04 rustikt_bryllup_to_bruder05 rustikt_bryllup_to_bruder06 Gifteringer rustikt_bryllup_to_bruder08 rustikt_bryllup_to_bruder09 rustikt_bryllup_to_bruder10 rustikt_bryllup_to_bruder11 Gjestegaver i bryllup rustikt_bryllup_to_bruder13 rustikt_bryllup_to_bruder14 Bryllup med to bruder rustikt_bryllup_to_bruder16 rustikt_bryllup_to_bruder17 rustikt_bryllup_to_bruder18 rustikt_bryllup_to_bruder19

Fotograf:  VeroLuce Photography//Vigsler:Mitch the Minister//DJ: Eclipse Events//Blomsterdesigner: Jardiniere Fine Flowers//Selskapslokale: The Bernards Inn//

    

Kommenter denne artikkelen