Bryllup på båt

Hvor fantastisk hadde det ikke vært å gifte seg på en båt? Dagens brudepar gjorde nettopp det, og hadde både vielsen og den påfølgende bryllupsfesten ombord på båten. Fargene var kanskje ikke overraskende marineblått og hvitt  – men paret hadde valgt å friske stilen opp ved å innføre også rosa blomster – veldig lekkert! Aldri har vel uttrykket “tie det not” eller “knyte knuten” passet bedre om et bryllup, da denne symbolikken ble tatt inn i vielsen. Bryllupsfesten fortsatte til de sene nattetimer, og brudepar og gjester kunne nyte en vakker solnedgang mellom hav og himmel. Alle de lekre bildene er av Jeramie Lu.

Bryllup på båt bryllup_pa_baat02 bryllup_pa_baat03 bryllup_pa_baat04 bryllup_pa_baat05 bryllup_pa_baat06 bryllup_pa_baat07 Vielse på båt Gifte seg på båt bryllup_pa_baat10 Gifte seg på båt Bryllup på båt Bryllup på båt bryllup_pa_baat14 bryllup_pa_baat15 Bryllupsfeiring på båt bryllup_pa_baat17Fotograf:  Jeramie Lu Photography//Hårstylist:Lindsay Lu//Bryllupskake: Tahoe Cakes By Grace//Selskapslokale: Zephyr Cove Resort//

    

Kommenter denne artikkelen