Glamorøst Great Gatsby-inspirert i hvitt, rosa og gull

Disse bildene vil få deg til å stoppe opp flere ganger med sin glamorøse vintage-inspirerte stil, lekre kombinasjoner av rosa, lilla, gull og hvitt og spesielle detaljer. Har du for eksempel noen gang vurdert fjær i brudebuketten? Legg også merke til den morsomme bordoversikten, og de flotte dukene! Bildene er det talentfulle Imagen Photography som står bak.

gatsby og glamour bryllup01 gatsby og glamour bryllup02 gatsby og glamour bryllup03 gatsby og glamour bryllup04 gatsby og glamour bryllup05 gatsby og glamour bryllup06 gatsby og glamour bryllup07 gatsby og glamour bryllup08 gatsby og glamour bryllup09 gatsby og glamour bryllup10 gatsby og glamour bryllup11 gatsby og glamour bryllup12 gatsby og glamour bryllup13 gatsby og glamour bryllup14 gatsby og glamour bryllup15 gatsby og glamour bryllup16 gatsby og glamour bryllup17 gatsby og glamour bryllup18 gatsby og glamour bryllup19 gatsby og glamour bryllup20 gatsby og glamour bryllup21 gatsby og glamour bryllup22

Fotograf:  Imagen Photos//Hår & Make-up: Kirkbrides Wedding Planning & Design//Selskapslokale:Metropolitan at the 9//

    

Kommenter denne artikkelen