Romantisk vintage-bryllup i oppusset teater

Dagens bryllup ble feiret i et oppusset teater – en riktig praktfull sal med majestetiske søyler. Stilen passet perfekt til det franske sløret og brudens vintage-inspirerete tilbehør. Om frieriet: Sarah var på besøk hos kjæresten, og hadde sovnet på sofaen hans. Hun våknet av at han holdt hånden hennes, og satt på kne ved siden av sofaen – med en nydelig ring. Da han spurte om hun ville gifte seg med han, var det overhodet ikke tvil, og sammen planla de dette fargerike og glamorøse bryllupet – fotografert av Abbey Grim Photography.  PS: Legg blant annet merke til popcorn-maskinen!

vintage bryllup i teater01 vintage bryllup i teater02 vintage bryllup i teater03 vintage bryllup i teater04 vintage bryllup i teater05 vintage bryllup i teater06 vintage bryllup i teater07 vintage bryllup i teater08 vintage bryllup i teater09 vintage bryllup i teater10 vintage bryllup i teater11 vintage bryllup i teater12 vintage bryllup i teater13 vintage bryllup i teater14 vintage bryllup i teater15 vintage bryllup i teater16 vintage bryllup i teater17 vintage bryllup i teater18 vintage bryllup i teater19 vintage bryllup i teater20 vintage bryllup i teater21 vintage bryllup i teater22 vintage bryllup i teater23 vintage bryllup i teater24 vintage bryllup i teater25

Fotograf:  Abbey Grim Photography//Forloverkjoler:Ann Taylor//Shoes:Anthropologie//Smykker: BHLDN //Dress Store: David’s Bridal//Veils and headpieces:David’s Bridal//Floral Designer:Jonas Zimmerman//Dress: Men’s Wearhouse //Invitationer:Mixbook.com//Catering:Popolano’s//Selskapslokale:The Uptown Center//Hår:Under the Veil//DJ: Catalyst Productions//Bryllupskake: Designer Desserts//

    

Kommenter denne artikkelen