Romantisk sommerbryllup i rosa, grått og grønt

Etter å ha blitt viet utendørs – ved en foss, intet mindre – var det duket for bryllupsfest i naturskjønne omgivelser. Naturen var også hentet inn, som i bryllupskaken med trestamme-mønster, og skiver av ekte tre på bordene. Med runde bord med hvite duker, og en blomstedekorasjon per bord samt 12 telys ble bordoppdekningen relativt rimelig – og kjempefin. Legg også merke til “gjesteboken” – med familiens bryllupsbilder stående rundt – en vakker gest. Alle bildene er det Cariad Photography som har tatt.

sommerbryllup med rosa detaljer01 sommerbryllup med rosa detaljer02 sommerbryllup med rosa detaljer03 sommerbryllup med rosa detaljer04 sommerbryllup med rosa detaljer05 sommerbryllup med rosa detaljer06 sommerbryllup med rosa detaljer07 sommerbryllup med rosa detaljer08 sommerbryllup med rosa detaljer09 sommerbryllup med rosa detaljer10 sommerbryllup med rosa detaljer11 sommerbryllup med rosa detaljer12 sommerbryllup med rosa detaljer13 sommerbryllup med rosa detaljer14 sommerbryllup med rosa detaljer15 sommerbryllup med rosa detaljer16 sommerbryllup med rosa detaljer17 sommerbryllup med rosa detaljer18

Fotograf:  Cariad Photography//Selskapslokale: Chota Falls//Blomsterdesigner:Henry Luther Florist//Catereing: Viewpoint Catering//

    

Kommenter denne artikkelen